Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Podaje link do dzisiejszego smiechu Natana i mam nadzieje ze zadziala hihi
youtu.be/nFLUsNuc_8A
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
To sie Natan usmial a jeszcze szybciej sie znudzil i postanowil kogos pogryzc Fajny ten Twoj synio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hihi dzieki Marta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hej, ja znow troche do tylu, nie nadazam za Wami ostatnio mielismy troche prsacy w domu zwiazanych z malym remontem.
Tuptusiowata, ja tez uzywalam nan i mala miala problemy z kupka, ale przezucilismy ja na hipp i jest ok, czytalam, ze nan ma duzo zelaza i niektore noworodki wlasnie tak na nie reaguja.
Aga gratulacje dla Julci i zycze wytrwalosci dla Was
AK, Elin tylko raz miala katarek i chodzilam z nia na spacerki, na dworzu jest wilgotniejsze powietrze i to przynosi ulge w oddychaniu a ja nawet wierze w to ze po przebywaniu na swiezym powietrzu katarek szybko minie ale kazzda mama robi jak uwaza
Daris, Natanek super chlopiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Super ten smiech Natanka No i krabika to tez chyba bardzo lubi,hi,hi Przyznaje racje Marcie Fajny ten Twoj synek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
A ja podawalam malej NAN i bylo wszystko ok i cos mnie skusilo zeby zmienic na Hipp bo podobno lepsze jest i zaczely sie problemy z kupka.Wiec wracamy do NAN
Pierwsze slysze ze koperku nie mozna podawac przed snem ciekawe czemu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski my juz i po spacerku i po ciut pozniejszym obiadku
Dzis kolejne smieszne zdarzenia na forum hehe
Aga31 ale szkoda tego ciasta Nastepnym razem jak bedziesz piekla ciasto to podaj adres a ja juz bede czekala na dole
Halas Oski widze sam sobie rozszerza dietke hehe Mam nadzieje,ze z Nim teraz wszystko ok i ze mu nie zaszkodzila ziemna dieta
Marzenko niezla historia z tym polrocznym smykiem To zywy przyklad jak dzieci sie indywidualnie rozwijaja w swoim tempie i ze nie ma sensu ich porownywac
Tuptusia widze,ze masz dokladnie ten sam przypadek ze szwami co Marzenka i chyba tez Ci beda je usuwali jak jej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzienks Magda i Aga
Uff moj maluszek rozesmiany dzisiaj caly dzien az tak ze spac nie chce ziewa,zamyka oczka ale nie spi co najwyzej lezy spokojnie w wyciszeniu i mi sie przyglada noo chyba ze on tak na tausia czeka hahaha ehh mam nadzieje ze teraz jak zje to usnie wkoncu hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ej ej ej ja nic nie dam sobie usunąc ale tak serio Tuptusiowata tez czujesz ze cos Cie pika???? Też ci nic nie powiedzieli o szwach??? ja miałam zyłki i nitki i tylko nitki sa rozpuszczalne a żyłka została nie chce żeby mi tam jeszcze grzebali przed moim wyjazdem do Pl cholera zawsze coś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No to my chyba będziemy musieli kupić mleczko hipp na to wychodzi. A wody koperkowej nie wiem czemu się nie podaje w celu usypiania. Tak mam napisane na opakowaniu.

A co do szwów to Nam powiedziała jak szyła, że są rozpuszczalne a od dwoch dni wyczuwam i nawet widzę taką jak by wlaśnie żyłkę wystającą więc ja się dowiem wszystkiego na wizycie w poniedziałek jak będziemy z maluszkiem, i maja mi się tego pozbyć natychmiast.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok